You are currently viewing 4 órájuk maradt még a szemfüles kriptósoknak

4 órájuk maradt még a szemfüles kriptósoknak

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A Meme Kombat előértékesítése sikeresen átlépte a 10 millió dolláros célt, és izgalommal várja a közösség március 5-ét, amikor a DEX-en végre elindul a projekt. Azoknak, akik még nem szerezték meg $MK tokenjeiket mindössze 0,279 dollárért, most van itt az utolsó lehetőségük, mielőtt az árak az érkező befektetők hatására megugranak.

A Meme Kombat egyedülálló és innovatív projekt, amely ötvözi a mém érmék szórakoztató világát a harci arénák izgalmával. A résztvevők kedvenc mém érméikkel játszhatnak, tétet feltéve és fogadásokat kötve epikus csatákban, miközben értékes jutalmakat szerezhetnek.

A projekt kiemelten fontosnak tartja a közösséget, és olyan előnyöket kínál, mint a lekötési juttatások, közösségi ösztönzők és DEX-kiosztás. Az X-fiók követőinek száma már most is jelentősen nőtt, mindössze 10 nap alatt 10 ezerről 20 ezerre emelkedett. Ez egyértelmű jele annak, hogy a tőzsdei bevezetés után milyen dinamikát várhatunk.

Most van lehetőség az $MK tokenek beszerzésére, hogy részesüljünk a 10x-es hozam előnyeiből. Aki most vásárol és $MK-t köt le, az felkészülhet az izgalmas és jövedelmező időkre.

A Meme Kombat közössége nemcsak a számokban növekszik, hanem az iparági elismerésekben is részesül. Az első szezon március 11-én, közép-európai idő szerint 18:00-kor kezdődik, és a kiválasztott bétatesztelők korai hozzáférést kapnak.

meme kombat 4 ora maradt

A projekt nem csak a közösségi támogatást élvezi, hanem a kriptopiac szakértőitől és a médiától is elismerést kap. A Cryptonews.com, a Techopedia és a CoinTelegraph is bemutatta, míg a népszerű YouTuber és kriptoelemző, Matthew Perry, több mint 200 ezer feliratkozójával kiemelte a Meme Kombatot, mint a következő 10x-es gyöngyszemet.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget! Ha szeretnél csatlakozni az akcióhoz még a tőzsdei bejegyzés előtt, látogass el a Meme Kombat hivatalos weboldalára, és szerezd be az $MK tokenjeid még ma.

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.