You are currently viewing Utolsó órák a tőzsdei listázás előtt

Utolsó órák a tőzsdei listázás előtt

Hirdetések
trading212 banner 970 x 250

A Meme Kombat előértékesítése az utolsó két napjába lépett, miután több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze.

A monumentális ICO sikere széleskörű izgalmat váltott ki, a befektetők, elemzők és a médiumok mind rendületlen támogatást mutattak a projekt iránt.

A FOMO mégis elkezdett beindulni, mivel már csak 48 óra van hátra az előértékesítés végéig. Vajon a GambleFi kriptó a tőzsdei bevezetéskor robbanásra kész?

Ez a három katalizátor beindíthatja a Meme Kombat IEO őrületét

A Meme Kombat egyedi példát mutat be a meme coinok, a P2E és a GambleFi közös területén, ami jelentős lendületet generálhat.

A projekt zászlóshajójának számító harci aréna lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy szerencsejátékot játszanak a mémérme-karakterek közötti kiterjesztett harcokban. Ez a játékosított megközelítés egy magas oktánszámú alternatívát nyújt a meglévő kripto-szerencsejáték protokollokhoz képest.

meme kombat harcok

A kriptopiac fellendülése közepette az elemzők fogadásokat kötnek a szerencsejáték részre, amelyet jelenleg több mint 500 millió dollárra értékelnek. Figyelembe véve a Meme Kombat kitettségét a szektorban, ez hatalmas potenciált jelenthet.

A meme coin karakterek integrálása azt vetíti elő, hogy különböző meme coin közösségek részt vesznek a saját meme kabalájuk támogatására.

A CoinMarketCap adatai szerint a meme coin piac jelenleg elképesztő, 42 milliárd dolláros értékeléssel büszkélkedhet.

De nem csak a hype és a narratívák irányítják a Meme Kombat figyelmét. A robusztus tokenomika kiegészíti a felhasználási esetet, biztosítva, hogy a kereslet túlélje a kezdeti hype-ot.

A hasznosságvezérelt tokenomika hosszú távú potenciálra utaló jelekkel rendelkezik

Hirdetések

A Meme Kombat középpontjában a $MK token áll, amely az egész ökoszisztémában értéket közvetít.

A játékosoknak $MK-ra van szükségük ahhoz, hogy játszhassanak a harci arénában. Ez egy állandó és kiszámítható keresletáramlást kovácsol, amely igazodik a platform használatához.

Az elfogadás elősegítésének kétirányú megközelítése során a Meme Kombat hiper-fókuszált a stakingre és a közösségi jutalmakra.

meme kombat staking

A staking mechanizmus jelenleg 90%-os APY-t kínál, de ez csökkenni fog, ahogy egyre több tokent kötnek le.

A csapat a teljes kínálat 10%-át közösségi jutalmakra fordította, ezzel ösztönözve a részvételt és az elkötelezettséget.

A lekötési mechanizmus arra is ösztönözni fogja a felhasználókat, hogy zárolják a tokenjeiket, minimalizálva az eladási nyomást és növelve a kereslet mellett a token árát is.

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Átláthatóság és méltányosság minden lépésnél

A Meme Kombat a meme coin iparági szabványokon túllépve a teljes átláthatóságra törekszik. A projekt csapata magas szintű szemléletet képvisel, a projekt csapata nyilvános adatokkal rendelkezik, az alapító adatai és közösségi médiája a weboldalon linkelve.

meme kombat csapata

A csataarénába lépve a Meme Kombat a hagyományos esélymechanikát használja ki, hogy tisztességes, reális és magával ragadó szerencsejáték-élményt biztosítson.

Az okosszerződéseket a blokklánc-ellenőrző cég, a Coinsult auditálta, és a hibátlan eredmények a Meme Kombat rendíthetetlen biztonsági erőfeszítéseit igazolják.

Az elemzők legalább egy 10-szeres nyereséget várnak, de már csak 2 nap maradt az alacsony árfolyam biztosítására. A Meme Kombat minden területen komoly elkötelezettséget mutat, beleértve a tokenomikát, a hasznosságot és a biztonságot.

Ezt szem előtt tartva az elemzők monumentális sikerre számítanak. Egy nemrégiben készült elemzésben Jacob Bury YouTuber 10x-esére spekulált, és arra figyelmeztette a potenciális befektetőket, hogy “közel van a start”.

Eközben a neves elemző, Matthew Perry bullish, és 212K YouTube-előfizetőjének azt javasolta: “Ez lehet a következő 10x kripto gyöngyszem”.

A vezető médiaorgánumok is támogatják a projektet, olyan nehézsúlyúakkal, mint a CryptoPotato, a Cointelegraph, az Analytics Insight és a BeInCrypto.

Ilyen lendülettel a Meme Kombat sikerének esélyei napról napra nőnek. De ahogy az előértékesítés vége közeledik, azoknak, akik a legalacsonyabb árat szeretnék biztosítani, nem érdemes várniuk.

Megnézem a Meme Kombat oldalát

Ezt is olvasd el:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.