You are currently viewing Ez a mém érme már 80%-ban teljesítette a célját

Ez a mém érme már 80%-ban teljesítette a célját

Hirdetések

A Bitcoinhoz hasonló digitális eszközökkel kapcsolatos negatív piaci hangulat ellenére a mémérmék megőrizték népszerűségüket. Sőt, a hasznossággal rendelkező mémérmék gyorsan felkeltették a befektetők figyelmét. A Meme Kombat, egy olyan mémközpontú projekt, amely a legnépszerűbb mém-érmék kabalafiguráit játékosítja. A Meme Kombat közeledik az előértékesítése végső céljához.

A folyamatos fejlesztés, a közösségi elkötelezettség és a kriptohírekben való említések katapultálták a projektet. Ezt követően a natív $MK tokenje az egyik legjelentősebb új meme coin lehet.

Már 7,5 millió dollár gyűlt össze a 10 millió dolláros $MK előértékesítési célból

Kevés projekt képes népszerűségre szert tenni és gyorsan elérni az előértékesítési szakaszát egy medvepiac alatt. A Meme Kombat azonban pontosan ezt a lenyűgöző eredményt érte el. Sőt, ennek a teljesítménynek a legnagyobb mozgatórugója kétségtelenül az a hasznosság, amit az ökoszisztémának nyújt.

Annak ellenére, hogy az előértékesítés mindössze néhány hónapos volt, sikerült a mémek rajongóit magához vonzania, akik hatalmas hozzájárulásokat tettek. Ezért segítettek abban, hogy az előértékesítés finanszírozása elérje a 7,45 millió dollárt. Minden egyes token mindössze 0,279 dollárba kerülj.

meme kombat tokenimika

Sőt, a jelenlegi Meme Kombat előértékesítési forduló a 8 millió dolláros határnál ér véget, és az új meme coin végső célja a 10 millió dollár elérése.

Meme Kombat – Egy forradalmi Web3 P2E játék

Hirdetések

A hamarosan megjelenő web3-alapú Play-to-Earn (P2E) játék gyorsan elismerést szerzett nemcsak a meme coin kabalák közötti epikus játékra való összpontosítása miatt, hanem azért is, mert a legjobb meme coinok közé emelkedik. Alig néhány héttel az indulása óta a projekt máris figyelmet keltett kínálatával és a legújabb fejlesztésekkel.

A platformon belül a felhasználók különböző fogadási lehetőségeket vehetnek igénybe. Ez magába foglalja például a játékos-játékos elleni, vagy a kifinomult játékos-gép elleni módok, amelyek hagyományos fogadási mechanikát alkalmaznak, biztosítva a reális és igazságos eredményeket. A résztvevők megjósolhatják a mesterséges intelligencia által generált csaták eredményeit, ami fokozza az általános játékélményt és jutalmazó lehetőségeket kínál.

meme kombat harcok

A Meme Kombat várva várt 1. szezonja hamarosan elindul, és 11 népszerű mémkaraktert tartalmaz, akikre a felhasználók izgalmas csatákban fogadhatnak. A szorosan ezt követően már készül a 2. évad, amely új karaktereket és játékdinamikát ígér. Az ütemterv a jövőbeli fejlesztéseket és további játékmódokat is felvázol, hogy a játékélmény friss és magával ragadó maradjon.

A $MK tokenek 80%-a már le vannak kötve

Amikor egy mém projektről van szó, a befektetők arra irányulnak, hogy megértsék, hogy a natív token rendelkezik-e valamilyen hasznossággal. A Meme Kombat natív tokenje az $MK token, amely jelenleg az előértékesítésben érhető el. Amellett, hogy a játékban használt token, nagyszerű befektetési eszközként is szolgál, mivel tétlekötési lehetőséget biztosít a felhasználóknak.

mk tokenek lekotese

Az új meme coin projekt jelenleg 125%-os APY-t kínál, ami azt jelenti, hogy azok a befektetők, akik lekötik a tokenjeiket, közvetlenül passzív jövedelemhez jutnak a projektből.

A Meme Kombat küldetése arról szól, hogy a felhasználók számára egy magával ragadó és átlátható platformot biztosítson az élvezetes fogadási élményekhez. Tekintettel a projekt iránti jelenlegi érdeklődésre, a növekvő közösségre és a fejlesztők következetes elkötelezettségére a közösségi médiában, a közösség úgy véli, hogy a $MK token valószínűleg megnövekedett keresletet fog tapasztalni, ami felerősíti a jelentőségét a Meme Kombat ökoszisztémán belül az elkövetkező hónapokban.

A Meme Kombat előértékesítésében való részvételhez látogass el a memekombat.io oldalra.

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.