A Bitcoin 50 000 dollárig, míg a Cardano 11 dollárig szárnyalhat

Hirdetések
tradingview 250

Ben Armstrong amerikai kripto influencer azt jósolja, hogy a Bitcoin 50 000 dollárig fog emelkedni, miután jelentős támaszról pattant le. Egy nemrég feltöltött videóban a neves kriptoelemző elárulta, hogy a BTC már harmadszor pattant le ugyanarról a szintről.

A YouTube-csatornáján közzétett videóban Armstrong megmutatta, hogy a 40 000 dolláros BTC árfolyam régió erős támasznak bizonyult. Bár a legutóbbi pattanás némileg eltért az előző kettőtől, Armstrong megerősítette, hogy hasonló hatású volt. Elmagyarázta, hogy a kriptoárak enyhe eltérései a különböző kriptotőzsdék szabálytalanságaiból adódnak.

Megfigyelését követően Armstrong megjegyezte, hogy egy újabb megugrás ugyanabban a régióban megerősíti azt a tartós előrejelzését, hogy a Bitcoin 50 000 dollárig fog rallyzni. A kriptoelemző a Bitcoin grafikonján megmutatta, hogy a támasz első megpattanása 44 400 dollár fölé tolta a Bitcoint. A visszahúzódás után az árfolyam másodszor is megpattant, ami 49 000 dollár feletti rallyt eredményezett. Ezért úgy véli, hogy a következő alkalommal a Bitcoin 50 000 dollár fölé fog kilőni.

Hirdetések

Annak ellenére, hogy bullish a Bitcoin 50.000 dollárig tartó rallyjával kapcsolatban, Armstrong nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a kriptokrém zászlóshajó ugyanerre a támasz régióra esik vissza. Ezért azt tanácsolta a nézőknek, hogy vegyenek ki némi profitot, amikor az általa megjósolt rally bekövetkezik.

Cardano

A Bitcoin mellett Armstrong idézte egy vezető elemző előrejelzését is, miszerint a Cardano 7 dollárig fog emelkedni. Szerinte Ali Martinez, a kriptókkal kapcsolatban legtöbbet idézett személy, 7 dolláros célárt jósol a Cardano számára, mivel az altcoin a 2020-as trendet tükrözi. Armstrong elemzése alapján azonban 11 dolláros célt jósolt a réteges blokklánc tokenre.

Meme Kombat

Az egyedi és magával ragadó platformmal rendelkező Meme Kombat is felkeltette a legnagyobb kriptoinfluencerek figyelmét. A Meme Kombat előértékesítése úgy tűnik remek ütemben halad, és már 7,2 millió dollárt gyűjtöttek össze a projekthez.

Több elemző és kereskedő is pozitívan nyilatkozott az MK érméről, és amint az előértékesítés lezárul, és a token hivatalosan is megjelenik az Uniswap-on.

Olyan népszerű YouTuberek, mint Michael Wrubel és Austin Hilton olyan videókat tettek közzé, amelyek a Meme Kombat exponenciális növekedési potenciálját jósolják.

Más közösségi média influencerek azt megspekulálják, hogy ez lehet a “következő 10x kriptó”, ha a fejlesztőcsapat be tudja fejezni ambiciózus ütemtervét.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
whitepress magyar banner

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.