You are currently viewing A Shiba Inu fejlesztője új megoldást javasol – jöhetnek a SHIB Name Tokenek

A Shiba Inu fejlesztője új megoldást javasol – jöhetnek a SHIB Name Tokenek

Hirdetések
99bitcoin-tokens

Shytoshi Kusama, a Shiba Inu névre keresztelt népszerű mémérme-projekt vezető fejlesztője nemrég egy úttörő kezdeményezést jelentett be a digitális identitás átalakítására a kriptopénz-szektoron belül. Kusama a D3inc vállalattal együttműködve a SHIB Name Tokenek kifejlesztéséért állt ki. Ez egy olyan újszerű megoldás lenne, amely egyszerűsíti és javítja a felhasználói interakciót a különböző blokkláncplatformokon.

A Shiba Inu bemutatja a felhasználóbarát SHIB névtokeneket

Az innováció központi eleme a SHIB Name Token, amely a kriptotranzakciókban általánosan használt bonyolult és hosszú tárcacímek kiváltására szolgál. Kusama kritizálja a tárcacímek jelenlegi állapotát, mivel túlságosan bonyolultak és nem felhasználóbarátok, különösen az átlagos felhasználók számára, akiknek mélyebben ki kell ismerniük a kriptovilág technikai részleteit.

A javasolt SHIB Name Tokenek célja, hogy a tranzakciókat olyan egyszerűvé tegyék, mint az e-mail küldés, a *shib kiterjesztést használva. Ez a megközelítés nemcsak a tranzakciók egyszerűsítését ígéri, hanem egyúttal egy jelentős fájdalmas pontot is igyekszik kezelni azon felhasználók számára, akiknek segítségre van szükségük a meglévő tárcacímek nehézkességével kapcsolatban.

A tranzakciók egyszerűsítése mellett ezek a tokenek több blokkláncban is működni fognak, sokoldalú megoldást kínálva, amely áthidalhatja a különböző kriptohálózatok közötti szakadékokat. Ez a többláncú, platformokon átívelő képesség jelentős lépés a kriptoökoszisztémán belüli nagyobb interoperabilitás felé, amely célt az iparág rajongói és szakemberei már régóta szeretnének elérni.

Univerzális felhasználónevek

A Shiba Inu SHIB Name Token a tranzakciók egyszerűségén túlmenően az elképzelések szerint szélesebb célt is szolgál majd a Web3 tartományon belül. Kusama ezeket a tokeneket univerzális felhasználónevekként képzeli el, amelyek különböző platformokon használhatók, beleértve a decentralizált alkalmazásokat (dAppok), játékokat, decentralizált pénzügyi (DeFi) szolgáltatásokat és még a közösségi médiát is. Ez az elképzelés illeszkedik a Web3 térben az integráltabb és felhasználóbarátibb digitális élmény felé mutató növekvő trendhez.

Meme Kombat – A Shiba Inu új ellenfele?

Hirdetések

A legújabb, nagy feltűnést keltő mémérme a Meme Kombat, amelynek a jelenleg is zajló előértékesítésén lenyűgöző 6,9 millió dollárt sikerült összegyűjtenie.

A Meme Kombat csapatának célja, hogy kihasználja a GameFi tér és az általános mémkultúra körüli robbanásszerű hype-ot.

A Meme Kombat platformon a felhasználók MK tokeneket tehetnek fel az egyedi erősségekkel és gyengeségekkel rendelkező népszerű internetes karakterek közötti, mesterséges intelligencia által vezérelt csatákra.

Ez a csataaréna dinamikus harci animációkkal, vicces támadási mozdulatokkal és kiszámíthatatlan felhasználói élménnyel fog rendelkezni.

Az MK fogadások nyertesei további tokeneket kapnak jutalmul – ami további okot ad a részvételre a puszta spekulatív érdeklődésen túl.

A platform ilyen módon történő játékosításával és ösztönzésével a Meme Kombat jelentős figyelmet vonz a meme érmék rajongói körében a bevezetése előtt.

A projekt emelkedő előértékesítési számai megerősítik a felhajtást – és a Meme Kombat Telegram-közössége is exponenciálisan nőtt az elmúlt hetekben.

Ez is érdekelhet:

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.