You are currently viewing Friss és ropogós: Képeken a Nothing Phone (2a)
Képforrás: Unsplash

Friss és ropogós: Képeken a Nothing Phone (2a)

Hirdetések
tradingview 250

A Nothing Phone (2) olcsóbb társáról suttognak a közelmúltban. Alig néhány nappal ezelőtt egy képen mutatták be a Nothing Phone (2a) új, glifás kezelőfelületét és a kamera elhelyezését. Most egy friss képen láthatjuk először a készülő okostelefont.

Yogesh Brar, egy megbízható tippadó megosztotta a Nothing Phone (2a) késői PVT (Production Validation Test) egységének fotóit, az állítólagos specifikációkkal együtt. A Nothing közelgő okostelefonja 120 Hz-es OLED panellel, Dimensity 7200-as chippel és 8 GB RAM-mal, 128 GB-os tárhellyel rendelkezhet. A Nothing Phone (2) megfizethetőbb társa Android 14-es operációs rendszerrel lesz felszerelve a dobozból.

Ahogy a képen is látható, a Nothing Phone (2a) kettős kamerás elrendezéssel fog rendelkezni. A Phone (2a) hátlapján látszólag egy 50 megapixeles, kettős kamerás beállítás lesz, a második szenzor valószínűleg ultraszéles. A Phone (2a) dizájnja a méretre szabott Glyph lámpákkal jelentősen eltér a drágább testvérétől, a Phone (2) készüléktől, ahogy azt a képen látható PVT egység is mutatja.

A PVT-egységek, az előszériás készülékek egy alcsoportja, arra szolgálnak, hogy a tömeggyártás előtt alaposan teszteljék a termék funkcionalitását és minőségét. Általában kis tételben gyártják őket, és nem nyilvános értékesítésre szánják őket. Bár a PVT egységek általában nem mutatják pontosan a készülék végleges kialakítását, ezúttal az új, vízszintes kameraelrendezést igazolják.

Hirdetések

Az áramvonalasított specifikációk, amelyekben például a Phone (2) Snapdragon 8 Gen 1-nél olcsóbb chipset található, a Phone (2a) egy elfogadható 400 dolláros árcédulával pozícionálhatja a Phone (2a) készüléket. Ezen az árszinten a készülék markáns dizájnjával és letisztult Android-élményével tűnik majd ki. A Nothing Phone (2a) hatékonyan versenyezhet az olyan kedvező árú okostelefon-választékokkal, mint a Google Pixel 7a és a Samsung Galaxy A54.

Ez is érdekelhet:

Forrás

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.