A Teslák mostantól automatikusan kihívják a rendőrséget, ha baleseted van

Hirdetések
tradingview 250

A Tesla a jövő héten adja ki a 2023-as ünnepi frissítést, amely néhány nagy változást tartalmaz, többek között azt, hogy a Tesla automatikusan hívja a 911-et (amerikai rendőrség hívószáma), ha az autó légzsákjai baleset esetén kinyílnak.

Csütörtökön a vállalat bejelentette, hogy a frissítés jövő héten érkezik, és kiemelt több újonnan érkező funkciót is, mint például az Apple Podcasts támogatás, a hátsó képernyőre szerelt Bluetooth-fejhallgató támogatása, a parkolássegítő frissített változata 3D-s vizuális megjelenítéssel, és új holttérjelzők.

Az Apple Podcast-támogatás csatlakozik az Apple Musichoz, amelyet a Tesla tavaly adott hozzá. A Not a Tesla App tegnap számolt be arról, hogy a Tesla-tulajdonosok szinkronizálhatják a podcastokat az Apple-eszközökkel. Az oldal további részleteket is közölt a 2023.44.25-ös frissítésről; a Tesla-tulajdonosoknak például nem lesz szükségük külön USB-stickre minden egyes fényjátékhoz, amelyet használni szeretnének – mostantól az EV-k képesek lesznek mindet egyetlen tároló meghajtóról olvasni. Az oldal azt is írja, hogy bár a frissítés a B-oszlop kameráit hozzáadja a Tesla alkalmazás Live Sentry nézetéhez, a kamerák nem rögzítik a Dashcam és a Sentry Mode eseményeket.

Hirdetések

A Not a Tesla App által közzétett videó a holttérjelzőről azt mutatja, hogy a sávváltó kamera videóján egy izzó piros, amely akkor jelenik meg, amikor az autó egy másik járművet észlel:

A Tesla azután jelentette be az extra funkciókat, hogy valaki panaszkodott az X-en, korábban Twitteren, hogy a kiszivárgott információk szerint a frissítés “sz.r”, mire a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk így válaszolt: “Fokozni kell a játékunkat”. A korábbi ünnepi frissítések nagy funkciókat hoztak. Tavaly az Apple Music mellett a vállalat Steam-integrációval bővült (bár nem mindenki számára), tavalyelőtt pedig a TikTok és a Sonic the Hedgehog.

Az idei új játékfrissítések között szerepel a Castle Doombad nevű toronyvédelmi játék, valamint a hátsó képernyőre való játék – ami egy vadul ésszerű ötlet az előlapi képernyőre helyezéshez képest. Még akkor is, ha a Tesla egy szövetségi szabályozói formájú golyó elől is kitért, amikor ezt korábban megtette.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.