You are currently viewing Tom Hanks szerint ekkor születhet meg az első Hold-bébi
Fotó: BBC

Tom Hanks szerint ekkor születhet meg az első Hold-bébi

Hirdetések

Tom Hanks amerikai színész a BBC 4-nek adott interjúban beszélt az űrutazásról, és az első Holdon születendő babáról.

A színész Jim Lovell szerepében tűnt fel az Apollo 13-ban, az űrutazás és a Hold iránti rajongása gyerekkorára nyúlik vissza.

Hirdetések

Ennek tudatában a “Lightroom” nevű élményterem szórakoztató céggel való együttműködése során megkérték Tom Hanks-et, hogy írja és narrálja fel legújabb projektjüket: “A Holdon járók”-at.

Hirdetések

A műsor célja, hogy a közönséget saját utazásra invitálja a Holdra. Tom Hanks interjúkat készített a jelenlegi asztronautákkal, akik részt vesznek az Artemis programban.

A színész a “Radio 4 Broadcasting House” című műsorban megosztotta, hogy néhány kérdéssel készült a legénység számára.

Ám, ami az interjúból a legérdekesebb volt, hogy szerinte 2031-ben megszülethet az első Holdon született baba. Ha 2030-ban embereket küldünk a Holdra, akkor nagyon valószínű, hogy egy évre rá megszülethet az első baba. Lenne-e értelme “hazaküldeni” az űrben teherbe esett nőt, vagy inkább jobb ha a Holdon születik meg?

A BBC interjú

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
whitepress magyar banner

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.

Vélemény, hozzászólás?