You are currently viewing A Call of Duty-ban mesterséges intelligencia moderál majd

A Call of Duty-ban mesterséges intelligencia moderál majd

Hirdetések

Az Activision a Modulate nevű vállalattal együttműködve mesterséges intelligenciát vezet be a Call of Duty játékokban a “játékon-belüli hangos beszélgetések moderálásához”. Az AI, amit ToxMod néven említenek, valós időben azonosítani fogja a gyűlöletbeszédet, diszkriminációt és zaklatás különböző változatait. A ToxMod jelenlegi béta verziója Észak-Amerikában már elérhető a Call of Duty: Modern Warfare II és Call of Duty: Warzone játékokban. A világ többi részére november 10-én érkezik majd meg a Call of Duty: Modern Warfare III megjelenésével.

A rendszer olyan funkcióval rendelkezik, ami azonnal észleli a negatív viselkedést a hangos beszélgetésekben, és lehetővé teszi a moderátoroknak a gyors és releváns válaszadást. A cél az, hogy a rendszer ne csak a szöveg tartalmát értse meg, hanem figyelembe vegye az érzelmeket és hangerősséget is a káros és vicces kijelentések megkülönböztetéséhez. Fontos megjegyezni, hogy jelenleg a rendszer még nem hoz lépéseket a játékosok ellen, csak jelentéseket küld az Activision moderátorainak. Azonban nem lennénk meglepődve, ha ez a következő években fejlődne, és nagyobb hatalmat kapna a játékosok azonnali tiltására.

Szeretnél egy új gamer fejhallgatót? Nézd meg ezeket

Hp Hyperx headset Cloud Alpha

Hp Hyperx vezetékes fejhallgató Cloud Alpha S

Hp hyperx vezeték nélküli fejhallgató cloud stinger core ps4/ps5

Razer Kraken Ultimate

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?