You are currently viewing Az Apple Pay megjelent Marokkóban
Képforrás: Unsplash

Az Apple Pay megjelent Marokkóban

Hirdetések

A CIH Bank hivatalosan bejelentette a Twitter oldalán, hogy elindítják az ‌‌Apple Pay‌‌ szolgáltatást az országban kedd óta. Egyelőre nem világos, hogy a többi marokkói bank is támogatja-e majd az Apple digitális fizetési módszerét, de valószínűnek tűnik.

Ez a támogatás azt jelenti, hogy a CIH Bank ügyfelei hozzáadhatják Mastercard hitelkártyáikat és bankkártyáikat a Wallet alkalmazáshoz. Ehhez egyszerűen csak meg kell nyomniuk a plusz gombot a jobb felső sarokban. Az Apple még nem frissítette hivatalos regionális weboldalát, hogy hivatalosan is megerősítse a bevezetést.

Hirdetések

Apple Pay: egy globális terjeszkedés története

Az Apple Pay szolgáltatás az Egyesült Államokban indult 2014-ben, és azóta lassan, de biztosan terjed világszerte, miközben egyre több pénzügyi intézmény kezdte el támogatni a funkciót. Az ‌‌Apple Pay-t mindenhol használhatják, ahol az érintésmentes fizetések elfogadottak, és kompatibilis iPhone vagy Apple Watch eszközzel rendelkeznek. Kiválasztott alkalmazások és weboldalak is elfogadják ezt a fizetési módot.

Amint látjuk, az Apple Pay szolgáltatás egyre inkább világszintű jelenséggé válik, és most újabb ország, Marokkó csatlakozik a támogatók sorához. Érdekes lesz látni, hogyan fogadja a marokkói közönség ezt az újítást, és milyen hatással lesz a digitális pénzügyekre az országban. Az Apple Pay a modern pénzügyi technológia újabb állomása, amely a digitális fizetési élmény egyszerűsítésére és gyorsítására törekszik.

Hirdetések

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?