You are currently viewing A Nintendo hamarosan új konzolra vált – Ebben látják a kulcsot
Képforrás: Unsplash

A Nintendo hamarosan új konzolra vált – Ebben látják a kulcsot

Hirdetések

A múlt héten megtartott 83. éves részvényesi gyűlésen a Nintendo elnök-vezérigazgatója, Shuntaro Furukawa azt nyilatkozta, hogy a cég reméli, a Switch-ről a még be nem jelentett következő játékkonzolra való átállás zökkenőmentes lesz. Furukawa kiemelte, hogy a Nintendo Accounts (Nintendo fiókok) kulcsszerepet játszanak ebben a generációs váltásban.

A Nintendo már korábban is utalt arra, hogy a fiókok mennyire lényegesek a jövőbeli üzleti terveikben. Ennek egyik példája a 2021 végén kiadott speciális jelentésük Nintendo Account szegmense.

Hirdetések

nintendo fiokok

Amikor egy befektető megkérdezte, hogy a cégnek vannak-e konkrét intézkedései a Switch utódjához történő átlépés megkönnyítésére, Furukawa a konzolok közötti váltás nehézségére hívta fel a figyelmet. Elmondta, hogy a múltban a cégnek minden egyes alkalommal újra kellett építenie a kapcsolatát az ügyfelekkel.

Hirdetések

Furukawa kiemelte, hogy a több mint 290 millió Nintendo fiók platformfüggetlen, tehát a konzolos játékok mellett a mobilalkalmazásokhoz is használható. Zárszóként hozzátette, hogy a még be nem jelentett következő generációs konzolra való áttérés során a Nintendo mindent megtesz annak érdekében, hogy ez az átmenet a vásárlók számára gördülékeny legyen.

További hírek:

Hirdetések

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.

Vélemény, hozzászólás?