You are currently viewing Ubisoft Forward 2023: Hamarosan kezdődik a Summer Game Fest
Képforrás: Unsplash

Ubisoft Forward 2023: Hamarosan kezdődik a Summer Game Fest

Hirdetések

Az Ubisoft már több bejelentéssel is előrukkolt a Summer Game Fest (azaz Nyári Játék Feszitvál) során. Múlt héten az eredeti 1989-es Apple II Prince of Persia játékra emlékeztető, vadonatúj oldal görgetős platformer játék, a Prince of Persia: The Lost Crown világpremierjét ünnepelhettük.

Perzsia Hercege visszatér

Perzsia Hercegéről szólva, kevés az esély arra, hogy bármit is láthassunk a Ubisoft Sands of Time újrakezdéséről, mivel a fejlesztő nemrég bejelentette, hogy a fejlesztést újraindították. Ám ha mégis, az nagyon kellemes meglepetés lenne.

Hirdetések

Új Star Wars kaland az Xboxon

Az Xbox bemutató során a Ubisoft bemutatta az Star Wars: Outlaws első betekintését, egy nyílt világú Star Wars játékot, amely a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér közötti időszakban játszódik. Mivel az Xbox bemutató csak az Outlaws előzetesét mutatta be, reméljük, hogy a Ubisoft megtartott néhány izgalmasabb részletet a mai saját bemutatójára.

Hirdetések

A sosemhaló Skull and Bones

A Skull and Bones, a játék, ami nem hajlandó meghalni, de ugyanakkor indításra sem, valószínűleg ma is frissítést kap – valószínűleg újabb késést, de ki tudja.

Ubisoft Assassin’s Creed újdonságok

És persze, egy Ubisoft bemutató nem lenne teljes a bőséges Assassin’s Creed hírek nélkül. A Mirage megjelenési dátumát már tudjuk, azt is tudjuk, hogy mobiljáték készül, és ott vannak még a két másik fő Assassin’s Creed játék, a „Red” és a „Hexe” kódnevekkel, amelyeket ma lehet bejelenteni. Szóval, ha kíváncsi vagy a legfrissebb Ubisoft hírekre, akkor az alábbi videón élőben nézheted az eseményt.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?