You are currently viewing Az OPPO bejelentette a saját MR Glass termékét
Képforrás: OPPO

Az OPPO bejelentette a saját MR Glass termékét

Hirdetések

Az OPPO bejelentette, hogy saját MR Glass termékével csatlakozik az Air Glass-hoz, bemutatva a gyártó képességét arra, hogy kiaknázza az “XR technológiák óriási potenciálját”. Az új eszköznek elég standard fejhallgató formája van, és gyűrűs vezérlőkkel rendelkezik, amelyek összhangban vannak a fehér színárnyalattal.

Az OPPO a legfejlettebb technológiákat állítja szolgálatába

Az OPPO azt állítja, hogy rendelkezik a legfejlettebb technológiákkal, amelyek “szükségesek az MR élmények létrehozásához és bemutatásához”, beleértve a legújabb Snapdragon XR2+ chippet is, amely kifejezetten ebben a kategóriában használatos. A cég továbbá támogatja a “Binocular VPT” ötletét a kettős RGB kamerák segítségével, amit potenciálisan létfontosságúnak tartanak a következő generációs fejhallgatók szempontjából.

Hirdetések

Ezzel összefüggésben, az MR Glass 120 Hz-es frissítési frekvenciával, “palacsinta” lencsékkel és “bőrbarát” építőanyagokkal is rendelkezik. Azonban egyelőre csak Kínában lesz elérhető a Snapdragon Spaces Fejlesztői programban. Ennek ellenére az OPPO-nak talán éppen időben sikerült bebizonyítania, hogy ő is képes olyan fejhallgatót készíteni, amely képes versenyezni azzal, ami a közvetlen jövőben várhat ránk.

Hirdetések

Az OPPO továbbfejlesztett technológiája előrevetíti az XR technológia jövőbeli alkalmazásának potenciálját. Az új MR Glass termék az első lépés ebbe az irányban, és már most nagy várakozásokat kelt a technológiai szektorban. A cég határozottan állítja, hogy a legújabb chippel és fejlett technológiákkal készül a jövő kihívásaira. Az idő majd eldönti, hogy az OPPO-nak milyen mértékben sikerül megvalósítania ezt a visionjét.

Mi az az MR Glass?
Az MR Glass az OPPO új terméke, amely a cég képességeit mutatja be az XR technológiák potenciáljának kiaknázásában. Ez az eszköz standard fejhallgató formátumú, fehér színárnyalattal és gyűrűs vezérlőkkel rendelkezik. Az MR Glass 120 Hz-es frissítési frekvenciával, “palacsinta” lencsékkel és “bőrbarát” építőanyagokkal is felszerelt. A termék jelenleg csak Kínában érhető el a Snapdragon Spaces Fejlesztői programban.
Milyen technológiát használ az OPPO az MR Glass létrehozásához?
Az OPPO a legfejlettebb technológiákat használja az MR Glass létrehozásához, beleértve a legújabb Snapdragon XR2+ chippet, amely kifejezetten az MR kategóriában használatos. A cég támogatja a “Binocular VPT” ötletét is, amit a kettős RGB kamerák segítségével valósítanak meg, amit potenciálisan létfontosságúnak tartanak a következő generációs fejhallgatók szempontjából.
Mit jelent az MR glass magyarul? Az MR Glass jelentése
Az “MR Glass” szó szerinti fordítása a Mixed Reality (kevert valóság) Szemüveg. Az MR, vagy kevert valóság, olyan technológia, amely ötvözi a valós világot a virtuális világgal, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy interakcióba lépjen mindkét világgal egyszerre. Az ‘üveg’ vagy ‘szemüveg’ itt a fejhallgatóra utal, amely a kevert valóság technológiát közvetíti a felhasználónak. Tehát az MR Glass egy kevert valóság technológiát alkalmazó fejhallgatót jelent.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?