You are currently viewing Két új eszközt jelentett be a Sony, a gamerek imádni fogják?
Képforrás: Sony

Két új eszközt jelentett be a Sony, a gamerek imádni fogják?

Hirdetések

Képzelj el egy Sony PlayStation Showcase livestreamet, ahol egy csomó játék előzetes mellett van egy perc, ami csak neked szól. Igen, csak neked! Ebben az egy percben a Sony két új hardver termékét mutatta be.

Az első, a Project Q névre hallgató eszköz elsősorban streamingre lesz kihegyezve. A Sony azt ígéri, hogy az új eszköz lehetővé teszi a felhasználóknak bármely nem-VR játék streamelését helyi PlayStation 5 konzolról Remote Play-en keresztül Wi-Fi-n. És most figyelj: a készülék nem lesz képes önmagában játékokat futtatni; a teljes koncentráció a streaming funkcionalitáson van.

Hirdetések
sony playstation earbuds
Képforrás: Sony

Remote Play: nem új, de nagyon menő

A Remote Play valójában nem új dolog a Sony kínálatában. Már eddig is lehetett más eszközökkel szinkronizálni a DualSense kontrollert, legyen szó macOS, Windows, iOS vagy Android eszközről, és streamelni a játékokat Wi-Fi-n vagy az interneten keresztül. Az utóbbi ugyan kissé kihívást jelenthet a késleltetés miatt, de ez nem újkeletű probléma.

Hirdetések

A Project Q specifikációja: lesz benne egy 8 hüvelykes HD kijelző, és “minden gomb és funkció, amit a DualSense vezeték nélküli kontrolleren megtalálsz.”

Új lépés a hordozható audio eszközök világában

A Sony azt is bejelentette, hogy tervei között szerepel egy AirPods-szerű Bluetooth fülhallgató piacra dobása, amely egyszerre képes kapcsolódni egy PlayStation konzolhoz és egy mobil eszközhöz, valamint PC-khez.

Az újdonságok megjelenési dátumát és árát még nem hozták nyilvánosságra, a fülhallgatóknak még neve sincs, a hordozható eszköz neve pedig ideiglenes, tehát még korai napok ezek. A bejelentések inkább csak a PlayStation szándéknyilatkozatai voltak, de már nagyon várjuk, hogy kézbe vehessük őket!

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?