You are currently viewing A vivo iQOO bemutatja első táblagépét a Dimensity 9000+-t
Képforrás: Weibo

A vivo iQOO bemutatja első táblagépét a Dimensity 9000+-t

Hirdetések

A vivo iQOO május 23-án dobja piacra első táblagépét, amelynek képernyője 12,1 hüvelykes lesz, és Dimensity 9000+ SoC-ra épül. Azt sejthettük, hogy a vivo Pad2 más chipsettel rendelkező változata lehet, és most további megerősítést kaptunk erről.

Az iQOO Pad egy élő fotón bukkant fel, közvetlenül egy vivo Pad2 mellett, ugyanolyan kialakítással és OriginOS 3 platformmal. A táblagép világossá teszi, hogy kompatibilis a vivo tokos billentyűzettel és stylussal.

Hirdetések

A kép továbbá feltárja a táblagép memória konfigurációját – 12 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel érkezik. Mivel a vivo márkájú táblagép nem rendelkezik microSD kártyahellyel, az iQOO változat valószínűleg nem kínál memóriabővítést.

Hirdetések

A táblagépnek egy hatalmas 10 000 mAh-s akkumulátorral kell rendelkeznie, 44W-os vezetékes töltéssel és 5W-os visszafelé töltéssel. Más jellemzők közé tartozik egy 13 MP-es kamera a hátlapon és egy 8 MP-es előlapi kamera videóhívásokhoz.

Az iQOO Pad esetében a 12/512 GB modell előző hónapban érkezett CNY3,399 (kb. 500 dollár) áron, de az iQOO Pad valószínűleg olcsóbb lehet ennél a változatnál.

További hírek:

forrás: GSMArena.com

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?