You are currently viewing A OnePlus Pad végre elérhető az Egyesült Királyságban, és Európában
Képforrás: GSM Arena

A OnePlus Pad végre elérhető az Egyesült Királyságban, és Európában

Hirdetések

A OnePlus februárban mutatta be a OnePlus Pad nevű táblagépét, de egészen április végéig tartott, mire a vállalat bejelentette az európai, az egyesült királyságbeli és az amerikai árakat. A OnePlus szerint az első tabletjük április 28-án kellett volna megjelenjen Európában és az Egyesült Királyságban. Azonban ez a nap eljött és elmúlt, de a OnePlus Pad elérhetősége nem változott az Egyesült Államokon kívül.

A OnePlus-nak végül a május harmadik hetéig tartott, hogy elhozza a OnePlus Pad-et az Egyesült Királyságba és Európába.

Fontos megjegyezni, hogy a OnePlus Pad csak egyféle memóriakonfigurációban érhető el mindkét piacon. A OnePlus Pad Halo Green színben érkezik 128 GB tárhellyel és 8 GB RAM-mal, amit a vállalat egy Dimensity 9000 chipsettel és egy 11,6 hüvelykes IPS kijelzővel egészít ki.

Hirdetések

Az Egyesült Királyságban a OnePlus Pad 449 fontba kerül, míg az Eurozónában 499 euróba. Kezdetben a OnePlus kijelentette, hogy nem csomagol a OnePlus Pad mellé töltőt, ezzel sok okostelefon gyártó nyomdokain halad. Azonban az első európai és egyesült királyságbeli rendeléseket ingyenes SUPERVOOC 65W-os hálózati adapterrel és egy kuponkóddal ajándékozzák meg, amivel 30% kedvezményt lehet igénybe venni a OnePlus Magnetic Keyboard-re.

Hirdetések

A billentyűzet ára referencia szerint 149 font/149 euró, míg a OnePlus Stylo stylus és a OnePlus Folio Case ára 99 font/99 euró és 59 font/59 euró. Úgy tűnik, hogy a OnePlus ezeket a promóciókat június 18-ig érvényben tartja.

Ha több kiegészítőre vágysz, beszerezheted a OnePlus Folio tokot 59 euróért vagy 59 fontért. A Stylo 30%-os kedvezménnyel vásárolható meg a táblagéppel együtt, és a OnePlus Buds Pro 2 fülhallgatók is 30%-kal olcsóbbak, ha együtt vásárolod meg őket a Pad-del. Másrészt a Nord Buds 2 fülhallgatók 20%-kal lesznek olcsóbbak ugyanebben a helyzetben.

Forrás: GSM Arena

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?