You are currently viewing A PlayStation VR2 headset mostantól elérhető az Amazonon
Képforrás: Sony

A PlayStation VR2 headset mostantól elérhető az Amazonon

Hirdetések

Az eddig nagyra értékelt, ám drága PlayStation VR2 headset most már szélesebb körben is elérhető lesz, két hónapos kizárólagosság után a Sony Direct fogyasztói webáruházában. A vállalat a hírt a Twitteren osztotta meg a múlt hónapban, de nem adott meg hivatalos dátumot, és nem jelentette be, hogy mely szerencsés kiskereskedők kaphatják meg a PS5 mellé kínált headsetet. Mostantól már a PSVR2-t beszerezheted az Amazonon, vagy Amerikában a GameStopon, a Best Buy-nál és más kiskereskedőknél.

PSVR2

A széleskörű elérhetőség túlmutat a PSVR 2 headset beszerzésének megkönnyítésén, valószínűleg akciókat és kedvezményeket is hozhat. A headset a maga 550 dolláros árával jóval drágább, mint maga a PS5. A Sony nem hozott nyilvánosságra értékesítési számokat a fejhallgatóról, de a februári bevezetés előtt megfelezte az értékesítési várakozásokat, mivel kevesebb előrendelés érkezett, mint várták. Valószínűleg nem segített a helyzeten, hogy a fejhallgató egy ideig kizárólagos webes portálon keresztül volt elérhető.

A PSVR 2-t dicsérték a fantasztikus vizuális élményért, a frissített kontrollerekért és a heptikus visszajelzési képességekért, bár a játékok könyvtára most még kissé vérszegény (jelenleg).

Hirdetések

Hirdetések

Bízzunk benne, hogy a nagyobb elérhetőség több otthonba juttatja el a fejhallgatót, felgyorsítva ezzel a széleskörű elfogadását és valódi versenyt jelentve például a Meta Quest platform számára. Ez mind csak jót jelenthet az általános VR szemüvegek számára, és ahogy már korábban is írtuk, az Apple is egy elég drága VR szemüvegen dolgozik.

Magyarországon ezek a készülékek jelenleg elég kevés helyen kaphatók, és valószínűleg elég mélyen zsebbe is kell nyúlni ahhoz, ha valaki ilyen eszközzel akar szórakozni.

Megjegyzés: Ebben a hónapban kipróbáltunk egy VR szemüveget a spanyol Guardia Civil jóvóltából, ahol egy helikopteres kimentés részesei lehettünk. Egy nagyon izgalmas élmény volt, ám aki fél a magasságtól az könnyen elszédülhet.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?