You are currently viewing Uber: Hamarosan már repülőjegyet is foglalhatsz az alkalmazásból

Uber: Hamarosan már repülőjegyet is foglalhatsz az alkalmazásból

Hirdetések

Újabb izgalmas fejleményt jelentett be az Uber, ami a brit felhasználók számára lehetővé teszi, hogy repülőjegyet foglaljanak az alkalmazás segítségével. A közösségi fuvarmegosztó vállalat szerdán jelentette be, hogy a nagy tervekkel rendelkező projektjük keretében ezen a nyáron bevezetik az Uber Travel-en keresztüli repülőjegy foglalást az Egyesült Királyságban.

Az új funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az alkalmazásban vásároljanak belföldi és nemzetközi repülőjegyeket, amelyet a Hopper utazási ügynökség működtet. A repülőjegy foglalásához egyszerűen beírhatod az indulási és célállomást, valamint a dátumokat, majd áttekintheted az elérhető lehetőségeket, és végül az alkalmazáson belül lefoglalhatod és kifizetheted a jegyet. Ha egy nagy légitársasággal utazol, akkor még a helyeket is kiválaszthatod, de egyelőre nem tudni, hogy ezért külön díjat kell-e fizetni.

Hirdetések

Jön az Uber Travel

Az Uber azt is közölte, hogy az alkalmazáson belüli repülőjegy foglalás további extrákat kínál, mint például az Árbefagyasztás, Járattörlés garancia, Bármilyen okból történő lemondás, Bármilyen okból történő módosítás és VIP támogatás.

Hirdetések

Ez a legújabb kiegészítése az Uber Travel-nek, az alkalmazás olyan részlegének, amely lehetővé teszi a repülőtéri transzferek, szállodák, távolsági buszok, vonatok és más utazási elemek foglalását. Ezek az elemek azután utazásokba csoportosítva kapcsolódnak a Gmail vagy Outlook fiókodhoz. A transzfer funkció különösen okos megoldás, ugyanis a cég az aktuális járatinformációk alapján módosítja a fuvarod indulási idejét, ha a repülőgép késik vagy korábban érkezik, és a pontos útmutatást is megadja a felszállási zónához.

Ez a frissítés új dimenziót nyit meg az Uber szolgáltatásainak köreiben, és egy lépéssel közelebb viszi őket a többfunkciós közlekedési platform megvalósításához. A brit felhasználók számára ez az új lehetőség egy újabb ok arra, hogy az Uber alkalmazást válasszák utazásaik során, hiszen a repülőjegy foglalás mellett további számos szolgáltatást kínál egyetlen alkalmazáson belül.

A repülőjegy foglalás integrációja tovább erősíti az Uber piaci pozícióját, és megkönnyíti a felhasználók számára az utazások szervezését. Az új szolgáltatás bevezetésével a brit utazók az alkalmazáson belül foglalhatják le repülőjegyeiket, miközben az Uber továbbra is a közúti közlekedés területén kínál megoldásokat.

Az elkövetkező hónapokban érdemes figyelemmel kísérni, hogyan fogadják a felhasználók az új lehetőséget, és mennyire válik népszerűvé a repülőjegy foglalás az Uber Travel-en keresztül. Amennyiben sikeres lesz a brit piacon, nem kizárt, hogy az Uber további országokban is bevezeti ezt a szolgáltatást, ezzel tovább bővítve a felhasználók számára kínált lehetőségeket.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?