You are currently viewing Megújult a PhoneBazis

Megújult a PhoneBazis

Hirdetések
tradingview 250

Amint azt már észrevehették a PhoneBazis.hu követői – olvasói, az elmúlt hónapokban jelentősen megváltozott a weboldal. Ennek több oka is van, ám ami a legfontosabb, hogy tulajdonosváltás történt, és így profil váltás is.

A PhoneBazis megújult

A PhoneBazis weboldal ezentúl telefonos és tech hírekre fog koncentrálni, és mint híroldal fog tovább működni. Korábban telefonos kiegészítőket értékesített a webáruház, ám a profil váltás miatt a webáruház megszűnt.

Oldalunk igyekszik naponta legalább egy érdekes hírt közölni, amivel segítheti az olvasóit. Szívesen közreműködnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hirdetések

A PhoneBazis továbbá tagja a WhitePress-nek, így ha tartalmat szeretnél közzé tenni, arra is lehetőség van. Weboldalunkat jelenleg közel 9 ezren olvassák havonta.

Kedves Olvasók

Kedves olvasóink, reméljük továbbra is velünk maradtok, és követitek majd a friss és érdekes telefonos és tech híreket Magyarországról, és a nagyvilágból.

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.