You are currently viewing Igaznak bizonyultak a hírek, a Google is kihozta az összehajthatós telefonját

Igaznak bizonyultak a hírek, a Google is kihozta az összehajthatós telefonját

Hirdetések

A hírek igaznak bizonyultak: jövő héten bemutatkozik a Google első összehajtható telefonja, a Pixel Fold, a Google I/O 2023 eseményen – írja a The Verge.

Bár a Google még nem árulta el a készülék specifikációit, egy rövid teaser videóban egy teljes méretű külső kijelzőt bemutatnak egy olyan telefonon, amely hasonlóan nyílik ki, mint a Samsung Galaxy Z Fold készülékek. A kamera rész a hátoldalon hasonlít más Pixel készülékekre, de nem áll ki annyira előtérbe, ami tükrözi azt, amit a kiszivárgott marketing anyagokban és még egy hands-on videóban is láttunk.

Hirdetések

Az CNBC áprilisban jelentette, hogy a Pixel Fold egy 5,8 hüvelykes telefon lesz, amely kinyitva egy 7,6 hüvelykes tabletté válik. Állítólag tartalmazni fog egy Google Tensor G2 processzort, 10 uncia súlyú lesz, és a “legtartósabb zsanérral” lesz felszerelve, és ára több mint 1700 dollár lesz. A Samsung legújabb összehajthatója, a Z Fold 4, 1799 dolláros áron debütált.

Hirdetések

A Pixel Fold az első összehajtható készülék a Google-től, amely egy olyan trendet követ, amelyet már a Samsung és a Huawei is elindítottak. Az összehajtható telefonok terén azonban még mindig kérdőjelek vannak a tartósság és az ár terén.

Az összességében pozitív visszajelzések alapján a Pixel Fold érdekes és újszerű választás lehet azoknak, akik szeretnének kipróbálni az összehajtható készülékek világát. Azonban, az ára nagyon magas lehet, és a készülék tartósságára is kíváncsiak vagyunk. Mindenesetre az új telefon bejelentése nagy várakozásokat kelt a tech rajongók és az átlagos felhasználók körében is.

További hírek:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?