You are currently viewing Ferenc pápa, és Cristiano Ronaldo is elveszítette a kék pipáját

Ferenc pápa, és Cristiano Ronaldo is elveszítette a kék pipáját

  • Post author:
  • Post category:Tech
Hirdetések
tradingview 250

A Twitter csütörtökön elkezdte eltávolítani a kék piákat az olyan felhasználóktól akik nem fizetnek elő a szolgáltatásra. Ennek lett áldozata most Ferenc pápa, Bill Gates, és a portugál szupersztár Cristiano Ronaldo. A kék pipa egyfajta megerősített státuszt, hitelességet jelent a felhasználóknak.

cristiano ronaldo elvesztette a kek pipajat

Elon Musk miután átvette a Twittert megváltoztatta a kék pipák kiosztásának módját amelyet korábban hírességek, újságírók, politikusok vagy akár intézmények azonosítására szolgált. A kék pipával egyfokú biztonságot is érezhettek a felhasználók annak fényében, hogy nem egy csaló profillal állnak szemben.

Az új szolgáltatás bevezetésével szeretné Musk megemelni a Twitter bevételét, hogy már ne csak a hirdetések után kapjanak pénzt. A kék pipa mellet aranyat (üzleteknek, márkáknak) és szürkét (kormányoknak, szervezeteknek és tisztségviselőknek) is “piacra” dobott az új tulajdonos.

Hirdetések

A csütörtökön kék jelzését elvesztő pápa később szürke ellenőrző pipát kapott a Twittertől.

ferenc papa szurke pipa

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy Elon Musk személyesen fizeti a Los Angeles Lakers kosarasának, LeBron Jamesnek, Stephen Kingnek, és William Shatnernek is a kék pipáját.

Stephen King például értetlenül áll a dolog előtt: “A fiókom azt mondja, hogy előfizettem a kék pipára, de én nem!”, írta egy tweetben az író.

LeBron James is elmondta korábban, hogy ő sem fog előfizetni az új szolgáltatásra, ennek ellenére nála is megmaradt a pipa.

Ez is érdekelhet:

Hirdetések
whitepress magyar banner

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.