You are currently viewing Google Pixel 7a: Újabb kiszivárgás

Google Pixel 7a: Újabb kiszivárgás

Hirdetések

Google hamarosan bemutathatja a Pixel 7a-t, a következő középkategóriás okostelefonját, amely olcsóbb alternatívát kínál a Pixel 7-hez képest. A Pixel 7a-ban egy Tensor G2 chipset és egy 90 Hz-es OLED panel is helyet kap majd. Egy új szivárogtatás azt sugallja, hogy a Pixel 6a követője a Pixel 7 és a Pixel 7 Pro arcfelismerő támogatását is átveszi.

A Google az Arcfeloldási támogatást tavaly hozta vissza a Pixel 7 és a Pixel 7 Pro modellekkel, miután azt elhagyták a Pixel 5 és a Pixel 6 sorozatoknál. Az aktuális zászlóshajók csak egy 2D-s Arcfeloldást kínálnak, amely hiányzik a Pixel 4 és a Pixel 4 XL 3D-s megfelelőjének biztonságából. Most azonban a @snoopytech által megosztott képernyőképek azt mutatják, hogy a Google új Arcfeloldási módszerét a Pixel 7a-ba is elhozza.

Hirdetések

A képek alatt látható rendszerbeállítások menüben a Face és a Fingerprint Unlock opciók is elérhetőek lesznek. Érdemes megjegyezni, hogy bizonyíték volt arra vonatkozóan, hogy a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro támogatni fogja az Arcfeloldást, ám a Google röviddel a megjelenés előtt mégsem alkalmazta azt. Ráadásul a Google Arcfeloldási megoldása csak a zárolt képernyő feloldásához használható, és nem alkalmazható olyan banki alkalmazásokkal, amelyek erősebb hitelesítési módszereket igényelnek.

Korábbi szivárogtatások alapján a Pixel 7a egy Tensor G2 chipsettel, valamint 8 GB RAM-mal és akár 256 GB tárhellyel is elérhető lesz. Emellett a készülék fő kamerájaként a Sony IMX787-at, egy 64 MP-es szenzort, valamint egy 12 MP-es ultra-széles látószögű kamerát is felvonultat. A Pixel 7a ára az Egyesült Államokban várhatóan 499 dollár lesz, az Eurozónában pedig 499 euró, ami 50 dollárral és 50 euróval drágább, mint a Pixel 6a. Azonban a Google várhatóan egyszerre fogja árulni a Pixel 6a-t és a Pixel 7a-t is. Az utóbbi május 10-én debütál.

Hirdetések

Ez is érdekelhet:

 

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?