You are currently viewing Megjelent az Android 14 – Ám még ne siess a letöltéssel

Megjelent az Android 14 – Ám még ne siess a letöltéssel

Hirdetések

Megjelent az Android 14-es verziója, ám még ezt nem mindenki töltheti le, és igazából még nem is ajánlott. Az operációs rendszer ugyanis még csak bétaverzióban jött ki, így bőven lehetnek benne hibák.

A Google tavaly augusztusában adta ki a legfrissebb verziót, a 13-ast, és ha minden jól halad akkor idén nyáron tömegesen is elérhető lesz majd a 14 is.

Hirdetések

A TechCrunch reportja szerint két említésre méltó funkciót kapott az új rendszer. Az egyik egy vissza nyíl, amely a képen is látható, míg a másik egy egyszerűbb adatmegosztási funkció amely az app fejlesztőknek lehet érdekes. Ezzel az új funkcióval könnyebbé válhat az adatmegosztás az alkalmazások és a szolgáltatások között.

Hirdetések
Android 14 vissza nyíl
Android 14 vissza nyíl – forrás: Google

 

Egyenlőre még ne siess a frissítéssel, hiszen könnyen lehetséges, hogy a rendszer instabil, és könnyedén lelassíthatja a telefonod.

A Google szerint az Android 14 várhatóan júniusra lehet stabil állapotban elérhető, és talán nyár végére, ősz elejére pedig a szélesebb közönségnek is kiadják.

android14-beta
Android 14 béta – forrás: Google

 

Ez is érdekelhet:

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?