You are currently viewing Realme új 11-es sorozat: Kameradomborulat és töltési sebesség, amivel lepipálja a riválisokat

Realme új 11-es sorozat: Kameradomborulat és töltési sebesség, amivel lepipálja a riválisokat

Hirdetések

Realme új okostelefonja a kínai TENAA szabályozónál történő regisztrációja során úgy tűnik, hogy a Xiaomi csúcskategóriás készülékeinek formatervezéséből merített inspirációt. Az érintett eszközt a következő generációs 11-es sorozathoz tartozónak vélik, és ha ez így van, új megjelenése jelentős elmozdulást jelent az előd, a 10 Pro esetében.

Úgy tűnik, a Realme már dolgozik az Android okostelefonok 11-es sorozatán – legalábbis az új pletykák szerint. Azt gondolják, hogy az OEM sokat fejlődött ezekben a frissítésekben, mivel egy (viszonylag) új hátlapot, kameradomborulattal együtt, már kifejlesztett a készülékek számára.

Hirdetések

A szivárgásokat közzétevő Mukul Sharma (vagy @stufflistings) szerint a cél az azonnal felismerhető csúcskategóriás státusz elérése az ezen generációban a feltűnő kerek kamera-elrendezésre való váltással. Így nincsenek meglepetések abban, hogy melyik prémium Xiaomi megjelenést választotta a márka ez alkalommal.

Hirdetések

Igen, a Realme valószínűleg a 12S Ultra trendjét követi a frissített dizájnnal; bár az is igaz, hogy a tényleges hatás talán inkább az Honor X40 sorozatra emlékeztet. A részletekben három lencse látható egy vonalban, koncentrikus üvegszerű anyagból készült gyűrűkben.

További szivárgások utalnak két különböző eszközre az új dizájnnal: a Realme RMX3770 és RMX3740, amelyekről azt is állítják, hogy nemrég felkerültek a 3C adatbázisba, 67W és 100W töltéssel egyaránt. Ezek a részletek hozzájárulnak ahhoz a pletykához, hogy a 10 Pro és Pro+ utódjaként kerülnek piacra. Ha ez a helyzet, érdekes lehet látni, hogy az új megjelenés működik-e a közeljövőben egy Coca-Cola Edition-ként.

Ez is érdekelhet:

Forrás, és borítókép forrás: Myspartprice.com

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?