You are currently viewing Kiszivárogtak az Asus ROG Phone 7 specifikációi

Kiszivárogtak az Asus ROG Phone 7 specifikációi

Hirdetések

Az Asus hivatalosan bejelentette idei gaming telefonját, a ROG Phone 7-et, amely április 13-án fog bemutatkozni. Azonban a telefon részletei már most felbukkantak az interneten.

Az Asus tervezi, hogy az idei évre tervezett okostelefonjait az elkövetkező hónapokban fogja piacra dobni. A Zenfone 10 részletei nemrég jelentek meg, de úgy tűnik, hogy az Asus előbb piacra dobja a gaming-re fókuszáló ROG Phone 7-et, amelyről most részletek láttak napvilágot.

Hirdetések

Kiszivárgott információk

A kínai szivárogtató, a Digital Chat Station szerint a ROG Phone 7 egy 6.78 hüvelykes, 165 Hz-es AMOLED kijelzővel érkezik. Azonban sajnos maga a panel két éves Samsung E4 kijelzőnek tűnik, amelyet az OnePlus 11-en is használtak. A ROG Phone 7 motorházteteje alatt természetesen a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 található, amelyet LPDDR5X RAM és UFS 4.0 tároló egészít ki.

Hirdetések

A kamera szempontjából a ROG Phone 7 állítólag egy 50 MP-es főkamerával rendelkezik, amelyet egy 13 MP-es szelfi kamera és valószínűleg egy 5 MP-es makró kamera kiegészít. Egy 32 MP-es szelfi kamera is várható. Más jelzett specifikációk közé tartozik egy 6000 mAh-s akkumulátor, 65 W-os töltés, IP54-es bevonat, és egy súly, ami 240g alatt van. Mindenesetre a ROG Phone 7 hivatalosan április 13-án debütál, tehát a sorozat rajongóinak nem kell sokáig várniuk.

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás: Digital Trends

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?