You are currently viewing Még idén bemutatkozhat a Vivo X Fold2

Még idén bemutatkozhat a Vivo X Fold2

Hirdetések

Az AnTuTu benchmarking csoport jelentése szerint az új felsőkategóriás Snapdragon 8 Gen 2 processzor első alkalommal egy összehajtható készülékben mutatkozott be. A processzor, valamint más felső kategóriás alkatrészek most már kihívást jelentenek a Xiaomi 13 Pro-nak, mint a Vivo X Fold2 része, amelyről most erősítették meg, hogy az idén 2023-ban fog piacra kerülni.

A Vivo szponzorálja az Ázsiai Fórumot, amely idén Hainanban, Kínában kerül megrendezésre, és ahol bemutatták az X Fold2-t, mint az esemény “hivatalos telefonját“. Annak ellenére, hogy bejelentették az új készüléket, az Ázsiai Fórumon még nem mutattak be róla felvételt.

Hirdetések

Az X Fold utód

Az OEM (eredeti gyártó) azonban kihasználta az alkalmat, hogy az első generációs X Fold utódját “egyedülálló”, vékony és könnyű dizájnnal és még “erősebb” kijelzővel hirdesse. (Frissítés: A Vivo tegnap, 2023. március 30-án tette közzé a készülék fotóját, amely azt mutatja, hogy az X Fold2 valójában hasonlít elődjére, de az új hátsó panelek egyikén a Zeiss logó a hátuljára került.)

Hirdetések

vivo x fold2 kina

Az AnTuTu Weibo fiókja szerint azonban a készüléknek továbbra is lehet 120Hz-es frissítési sebessége. A benchmarking csoport szerint az X Fold2-t, a PD2266 modellszámon azonosította az adatbázisában 12 GB LPDDR5X RAM-mal, 512 GB UFS 4.0 belső tárolóval és az Android 13 alapú operációs rendszerrel.

Ezekkel a felsőkategóriás specifikációkkal a Snapdragon 8 Gen 2 processzor képes lehet a top-kategóriás teljesítményre (vagy kb. 1,3 millió pont az AnTuTu tesztelési eredményeként) ebben az új formátumban, mint a OnePlus 11 készülékek esetében.

Azonban még nem biztos, hogy ez a konfiguráció az X Fold2-höz tartozik-e (és nem például egy másik Vivo alvállalat, az iQOO új zászlóshajójához), mivel a készülék piacra dobására várhatóan áprilistól kerül sor, és akkor lesz több hype körülötte.

Ez is érdekelhet:

Borítókép forrás: Vivo

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?