You are currently viewing Robotporszívó a Xiaomitól, jön a Mijia Sweeping Robot 2S

Robotporszívó a Xiaomitól, jön a Mijia Sweeping Robot 2S

Hirdetések

Kínában kiadta robotporszívóit a Xiaomi, ezeket a Mijia Sweeping Robot 2S névre keresztelték, és 4000 PA szívóerővel rendelkezik.

A kis kütyü nagy sebességű felmosással is rendelkezik, 3D akadálykerülés és LDS navigációs technológia is a tarsolyában szeperel. Így (remélhetőleg) nem téved el a lakásban. A kis eszközt okostelefonnal távolról is vezérelhetjük, így akár a foci vb nézése közben a kanapé bármely pontjáról is el tudjuk végezni ezt a kis házimunkát.

Hirdetések

Kínában már előrendelhető

A Xiaomi Mijia Sweeping Robot 2S már előrendelhető Kínában. A vákuum szívóteljesítménye akár 4000 Pa is lehet, és egy nagy sebességű forgó felmosó is jár hozzá a mély foltok eltávolításához.

Hirdetések

Három vízszint közül lehet választani, egy intelligens vízszabályozó tartállyal és egy rendkívül nedvszívó anyagból készült felmosó fejjel, amely segíti a padlók szárítását. A robotporszívó 3D akadályelkerülési technológiát és LDS-navigációt használ, hogy hatékony útvonalat tervezzen a lakásban.

Xiaomi Mijia Sweeping Robot 2S

Képforrás: Xiaomi

A Xiaomi robotporszívó készüléket egy kefe nélküli hajtómotor hajtja, és igazán tartós kerekekkel érkezik. A kerekek 2 cm-es magasságváltozást is könnyel leküzdik. Az eszköz viszonylag vékony, és csak 99 mm magas, így a legtöbb bútor és kanapé alatt is boldogan elsuhan.

A robotporszívót a Xiao AI hangutasítással vagy a Mijia alkalmazással lehet közvetlenül irányítani, és az eszköz más intelligens otthoni eszközökkel is képes kommunikálni. Képzeljük el, hogy ha elmegyünk reggel munkába, akkor az intelligens ajtózárunk jelzést küld a Xiaomi robotporszívó eszközünknek, hogy “ideje takarítani”.

Xiaomi Mijia Sweeping robot ár

A készülék Kínában 1699 yuan körüli áron került piacra az előrendelés során, ami körülbelül 95 ezer Ft-nak felel meg az aktuális árfolyamokat nézve. A termékre 100 yuan-nyi összeget kell előlegben fizetni, majd hivatalosan 1999 yuan körüli áron fogják piacra dobni az előértékesítés december 12-i lezárulta után.

Ez is érdekelhet:

Feautred image source: Xiaomi

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?