You are currently viewing Szia Uram, egy jó telefontok érdekel?

Szia Uram, egy jó telefontok érdekel?

Hivatalosan is eljött a Black Friday, így rengeteg webáruház kínál kedvezményt a termékeire. Szia Uram! Idén a PhoneBazis is 30% kedvezmény kínál, így a BLACKFRIDAY2022 kuponkóddal most te is formába hozhatod a telefonod. Legyen az telefontok, töltő, vagy más kiegészítő, webáruházunk kínálata segíthet a döntésben.

De ha még nem tudod, milyen telefontokot válassz, akkor engedd meg, hogy bemutassunk párat.

Hirdetések

Ha fontos számodra a környezetvédelem

Zero Waste telefontokjainkkal most nem csak a telefonod, de a környezetet is védheted. Kínálatunkban több érdekes lebomló tokot is találsz, ráadásul vannak mintásak is.

Tekintsd meg a teljes kínálatot itt.

Ütésálló telefontokok

Vannak akik gyakran leejtik a telefonjukat, így számukra egy ütésálló telefontok az ideális. A PhoneBazis kínálatában egyenlőre kevés ütésálló telefontok van, ám készletünk folyamatosan bővül. De, lehet, hogy a Te készülékedre már van olyan mobiltok, amelyre mindig is vágytál.

thunder utesallo telefontok iphone 13 pro max fekete -1

Tekintsd meg őket mindenképp.

Szia Uram, autós telefontartóra vágysz?

Nos igen, vezetés közben nagyon hasznos egy autós telefontartó, hiszen segít, hogy ne tévedjünk el. Feltehetjük azt a szélvédőre, vagy a szellőzőrácsra, kinek melyik kényelmesebb.

forcell carbon bracket autos telefontarto - 4

Épp PC kiegészítőt keresel?

Ez sem akadály! Kínálatunk nemrég bővült pár hasznos PC kiegészítővel: egér, egérpad, és billentyűzet. Lehet, hogy épp most adta meg magát az a fránya görgős egér, vagy csak egy új optikai egérre van szükséged? Válassz egyet most a kínálatunkból.

Szia Uram, a karácsony a nyakunkon van

Végezetül egy igazi csemege. Ha már tűkön ülve várod a karácsonyt, akkor ez a telefontok Neked szól!

karácsony mintás telefontok Iphone

További termékajánló

Ezeket olvastad már?

Hirdetések

Tamás Zoltán

Zoltán a PhoneBazis részére készít cikkeket, jártas a tech világában. Az Apple készülékeit előnyben részesíti. Jelenleg szerkesztőként is dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?