You are currently viewing RIP iPhone 6 – Nyugdíjba vonul az Apple sikertelefonja

RIP iPhone 6 – Nyugdíjba vonul az Apple sikertelefonja

Hirdetések

Az Apple sikertelefonja is csatlakozik a régi, elavult készülékek listájába. RIP iPhone 6.

Nincs több szervíz

Az Apple listát vezet a készülékeiről, amelyben gyártási – kiadási idő szerint. A régi besorolásba azok a készülékek tartoznak, amelyeknek 5 éve leállt a gyártása, az elavult kategóriába pedig azon készülékek kerülnek, amelyek 7 éve nem gyártanak.

Hirdetések

Ebbe a kategóriába került be immár az Apple sikertelefonja az iPhone 6 is, amelyet 2014-ben dobtak piacra. Ez a széria azért is emelkedik ki, mert a képernyő végre nagyobb 4,7 és 5,5 hüvelykes méretekben jelent meg. Korábban mindössze 3,4 – 4 hüvelykes méretű kijelzők kerültek a készülékekbe.

Hirdetések

Viszon ahhoz, hogy az androidos kunkurenciával lépést tudjon tartani a palo-altoi cég, muszáj volt nekik is lépni.

És ami azt illeti nagyon is jól tették. Nemcsak a kijelző kapott upgradet, de a design is változott az iPhone 5-ös szériától. A fejlesztések pedig nagyon sikeressé tették az eszközt, hiszen több mint 225 millió darab fogyott el belőle.

Termékajánló:

fekete Uiisii earbuds

  • Zero Waste Telefontok Apple iPhone 6
  • UiiSii TWS 81 Earbuds

Ezek is érdekelhetnek:

Hirdetések

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.

Vélemény, hozzászólás?