You are currently viewing A legjobb autós telefontartó kínálat a PhoneBazis-tól

A legjobb autós telefontartó kínálat a PhoneBazis-tól

Hirdetések

A PhoneBazis kínálatába is megérkezett a hónapban a két legjobb autós telefontartó. Ezek közül találunk szellőzőrácsba illeszthetőt, és 2 az 1-ben szélvédőre ragaszthatót egyaránt. 

Milyet válasszak? Műszerfal, szellőzőnyílás vagy szélvédőrögzítés

Először is választania kell az autótelefon-tartók két alapvető típusa közül: a légkondicionáló szellőzőnyílásához rögzíthető tartók és a műszerfalra vagy a szélvédőre rögzíthető tartók.

Ha szabványos légkondicionáló szellőzővel rendelkezik, rengeteg kiváló lehetőség létezik. Általában azonban nem kompatibilisek a kör alakú vagy kisméretű szellőzőnyílásokkal.

A műszerfal- és szélvédőrögzítők sokoldalúbbak, és általában jobb választás a legtöbb ember számára. Egyesek szívótalpon keresztül rögzíthetők. Mások autóipari minőségű ragasztót használnak, amely nem károsíthatja az autót; ezeket a tartókat nem tudja könnyen mozgatni, miután felhelyezte őket, de a ragasztó idővel tönkremegy. Ha több autóban szeretné használni ezt a tartót, vagy egyszerűen nem akarja megtisztítani a gumimaradványokat, amikor végül eltávolítja, válasszon egy szívótartót.

Forcell autós telefontartók

Hirdetések

Kínálatunkben jelenleg két típus érhető el, amelyet igazán kedvező áron lehet megvásárolni. Ezek az eszközök segítenek abban, hogy telefonunkat szem előtt tarthassuk, figyeljük a térképet, vagy lássuk azt, hogy ki hív.

Szellőzőrácshoz illeszhető

Sokunknak kényelmesebb a szellőzőrácson elhelyezett tartó, mert könnyebben rajta tudjuk tartani a szemünket, és kevésbé zavar a vezetéskor.

Az is egy plusz érv, hogy amikor tölteni szeretnénk a készülékünket, akkor a töltőkábelt sem kell áthúzni a kormány felett, vagy alatt, ami balesetveszélyesebb.

Tekintsd meg a terméket.

Szélvédőre illeszhető

Ez a tapadókorongos megoldás is egy kényelmes lehetőség azoknak, akik jobban szeretik “szem magasságban” tartani a telefont. Könnyedén felhelyezhető a szélvédőre, és kényelmesen beállítható, hogy ne zavarjon miközben vezetünk.

A termék másik előnye, hogy ez egy 2-az-1-ben telefon tartó, hiszen a kis “fej” egységet leválaszthatjuk, és használhatjuk szellőzőrácshoz.

Ezt a terméket itt találod.

Összefoglalás

Bár jelenleg még csak ezt a két terméket kínálja webáruházunk, ezzel a két típussal jó úton járunk ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb autós telefontartó egyikét.

Nyilván ízlések és pofonok. Ezért, ha már megszoktunk egy típust, úgy érdemes azt választanunk, hogy csökkentsük a balesetek esélyeit.

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.