You are currently viewing Tökéletes Valentin nap megtervezése 2022-ben

Tökéletes Valentin nap megtervezése 2022-ben

Hirdetések

A Valentin-nap évünk egyik legromantikusabb napja. A párok megosztják egymással szerelmüket, ragaszkodásukat úgy, hogy átgondolt ajándékokat adnak egymásnak. Időt töltenek egymással egy természetesen romantikus randival. 

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb módon ünnepelhessük a Valentin napot, elkészítettük ezt a rövid kis útmutatót, amely segítségedre lehet. Persze csak ha még időben olvasod. 

Hirdetések

Olvass tovább, és máris mondjuk a tippjeinket. 

Hirdetések

Tipp: A PhoneBazisnál Valentin nap alkalmából 20% kedvezményt vehetsz igénybe, ha legalább 2 terméket vásárolsz. Páros ajándéknak kitűnő választás. Egyet a szerelmednek, egyet pedig saját magadnak.

Hogyan tervezd meg az estéd?

Az este megtervezése a helyszín kiválasztásával kezdődik. Akár odahaza, akár egy külső helyszínen, például étteremben rendezheted. 

Ha otthon szeretnétek ünnepelni, akkor illik megteremteni a hangulatot hozzá, hogy gyertyákkal, különleges világító tárgyakkal romantikus, kellemes hangulatot varázsolsz. 

Válassz ki romantikus, lágy zenéket, amelyek majd egész este a segítségedre lesznek. Még véletlenül se vedd túl hangosra a zenét, mert a fő célja, hogy kellemesen a háttér a beszélgetés alá játsszon. 

Hidd el, romantikus hangulatot fog varázsolni.

Ha mégis úgy döntesz, hogy egy étterembe viszed szíved választottját, győződj meg előre arról, hogy meghitt hangulatú este várható azon a helyen. Semmi sem teszi tönkre hamarabb a hangulatot, mint ha egy olyan helyre mentek, ahol dübörög a zene, nem halljátok egymást.

Valentin Nap fooldali kep

Valentin-napi menü megtervezése

Nyilván nem kell mesterszakácsnak lenned ahhoz, hogy elkápráztathasd a szerelmed. Nagyra fogja értékelni már a gesztust is, ha saját magad főzöl számára, de azért nem árt gyakorolni egy kicsit, hogy biztosan a lehető legjobban készítsd el majd a menüt számára. 

Ha van egy kis időd tehát, akkor gyakorolj titokban, hogy mire eljön a nap, magabiztosan teríthesd meg az asztalt. 

Készítsd listát, hogy mire lesz szükséged, milyen ételeket szeretnél elkészíteni, és ezáltal biztosan nem felejted el a hozzávalókat sem megvásárolni időben. 

Hűts be egy üveg fehér bort, vagy pezsgőt. 

Ha már szülők vagytok, akkor megpróbálhatod a gyerekeket a nagyszülőknél elhelyezni egy éjszakára, hogy kellemesen együtt tudjátok tölteni ti is az időt. 

Ne feled, ez egy vidám nap, tele szeretettel – nem feltétlenül olyasmivel, amire milliókat kell költeni. Nem ez ennek a lényege. 

Dekoráció és ajándékok

A díszítés minden Valentin-napi tervezés nagy részét képezi. Győződj meg róla, hogy rengeteg piros díszítéssel, kiegészítővel megteremted a hangulatot a romantikához.

Szerezz be pár vörös rózsát, esetleg szív alakú léggömböt, gyújtsd meg pár gyertyát, és kapcsold le a lámpákat. 

Egy gyertyafényes két-három fogásos vacsora nagyszerűen közel tud hozni egymáshoz titeket. 

Természetesen nem fontos több ezer gyertyát meggyújtani, de érdemes egy párat mindenképp. 

Ez a nap sokak számára túl sznob lehet, vagy nem tartják esetleg ünnepnek, ezért érdemes óvatosnak lenni vele, különösen ha még friss a kapcsolatotok. 

Mi javasolnánk, hogy legalább az elsőt ünnepeljétek meg csendesen, ahol kiderül, hogy mit is gondol a másik fél erről az ünnepről. Ha már jó ideje házasok vagytok, talán akkor sem árt legalább egy szál rózsával felfrissíteni a szerelmet. 

Ismerd meg a párod jobban, mert ez ennek a napnak a lényege. 

Hirdetések

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.

Vélemény, hozzászólás?