You are currently viewing 2021 A Meglepetések esztendeje

2021 A Meglepetések esztendeje

Hirdetések

2021
A meglepetések esztendeje

A 2021-es esztendő, a meglepetéseket hozta magával. Hiszen a decemberi őrület után, január is nem várt pörgést hozott. Vásárlások számát tekintve, nem sokkal maradt az ünnepek előtti mozgalomtól. Az első hónapokban, a kedveltebb a termék a headsetek voltak, melyeket a Zero Waste tokok követtek.

Új termék paletta és a plasztik mentes hónap

A nyár közeledtével szerettünk volna, valami újítást hozni a PhoneBazis háztájára, de mindenképp maradva környezettudatos vonalon telefontokok tekintetében. Kezdeti lépésként a megerősített sarkokkal rendelkező, így telefonnak még fokozottabb biztonságot nyújtó Pangea Caset raktuk fel a termék palettára. Azt gondoltuk, hogy mellé kell valami még egyedibb, amely színesíti a webáruházunkat. Megérkeztek a mintás komposztálható telefontokok, amelyek a vásárlók körében az egyik legkedveltebb termékek lettek, és ez a lendület végig kísérte a 2021-es évet.

Hirdetések
Új termék - Mintás komposztálható telefontok 2021
őange case megerősített sarkokkal

Eljött a július hónap, amely a plasztikmentes, egy 2011-ben Ausztrál kezdeményezés alapján, ebben a hónapban harcolunk a műanyag felhasználás ellen. Fókuszt kapnak a környezetkímélő termékek, és az újra hasznosítható módszerek. Ehhez a kezdeményezéshez 2020 óta a PhoneBazis webáruház is csatlakozik. Az elmúlt esztendőben, nem csak, azzal álltunk be a kampányba, hogy még több komposztálható terméket kínálunk vásárlóink számára, és ezek mellé bambusz fogkefét is küldtünk ajándékba, hanem mindennap különböző tanácsokkal láttuk el a Social média követőinket.
A nyár végéhez közeledve, mi is szerettünk volna kicsit pihenni, így az augusztusi hónapban, kicsit visszább vettünk a gázból, számolva azzal, hogy ez a forgalmunkra is kihatással lesz majd.  Ez a gondolatmenetünk pontellenkező irányban sült el, ugyan is rengeteg vásárló érkezett, amelyért nagyon hálásak voltunk, és vagyunk nektek.

Hirdetések
plasztik mentes július 2021

Utolsó hónapok

Következő állomásunk az ünnepek előtti hajtást megelőzően a Black Friday, volt, amelyen a termékeink 50% kedvezménnyel voltak elérhetőek. Ez alatt is egy elég mozgalmas időszakot tudhatunk magunk mögött, úgy hogy mellette gőzerővel készültünk a decemberi időszakra.
Elérkezett az év utolsó hónapja a december, amely alatt végig azon dolgoztunk, hogy a rendelt termékek, mindenkihez időben odaérjenek, még a karácsony ünnepe előtt, amely úgy gondolom, hogy sikerült is, az időben leadott rendelések esetén is.
Összeségében, egy jobbévet sikerült zárnunk a 2020-as időszakhoz képest, még úgy is, hogy a járvány helyzet a tavalyi évben is jelen volt sajnos a mindennapjainkban.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott, ígérjük, hogy az idei évben is hozunk újdonságokat, és megpróbáljuk a lehető leggyorsabban, és legjobb kiszolgálással teljesíteni a rendeléseket.

Hirdetések

Tóth-Kovács Viktor

Viktor 2+ éves szövegírói tapasztalattal rendelkezik, szereti a kütyüket, laptopokat, telefonokat. Kedvenc témaköre a hangzásvilág, így előszeretettel ír audio termékekről. Szabadidejében a gyerekeivel szeret a legjobban játszani.

Vélemény, hozzászólás?