You are currently viewing Műanyagmentes július tippek 2021 – 2022

Műanyagmentes július tippek 2021 – 2022

Hirdetések

2022-ben is újra fókuszban a Műanyagmentes július

Minden évben egyre tudatosabban vásárolnak már az emberek Magyarországon. Ennek hatására, fokozására jöttek létre kisvállalkozások is, amelyek csomagolás mentesen, vagy környezetbarát csomagolásban kínálják termékeiket. Ahogy a Cápák Között elmúlt évadjaiban is láthattuk vállalkozó társaink sikereit köszönhetően annak, hogy az emberek egyre jobban a természetbarát megoldásokat keresik.

Amint azt a tavalyi blog cikkünkből olvashattátok, a Plasztikmentes Július egy 2011-ben indult Ausztrál kezdeményezés, amely ennek az egy hónapos kihívásnak a segítségével próbálta felhívni az emberek figyelmét a rengeteg műanyag szemétre. A kihívás sikereit mint sem bizonyítják jobban, hogy 10 év elteltével is egyre többen, és többen csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez.

Hirdetések
műanyagmentes július 2021

Tippjeink a környezettudatos hónapra

  1. Vigyünk magunkkal táskát bevásárláshoz
  2. Válasszunk csomagolás mentes gyümölcsöket, zöldségeket
  3. Vigyünk magunkkal üres üveget, flakont, amit fel tudunk tölteni egyes helyeken pl.: száraz tésztával, rizzsel
  4. Használjunk újratölthető vizes kulacsokat
  5. Használjuk saját lezárható kávés bögrénket ha elvitelre kérjük
  6. Ételrendeléskor kerüld a műanyag evőeszközöket, használd inkább a sajátod
  7. Használj több mosható törlőkendőt
  8. Kerüld a műanyag szívószálat
  9. Műanyag helyett válassz például Bambusz fogkefét (amelyet 2021 júliusában minden rendelés mellé ajándékba adunk vásárlóinknak)
  10. Kerüld a felesleges fogyasztást. Ne folyasd a vizet ha nem szükséges, ha nem vagy a szobában kapcsold le a villanyt. 

Tudjuk, hogy ezek között vannak könnyebb, és nehezebb tippek is, és ezen kívül még 100 tippet fel lehetne sorolni. De az első és legfontosabb az , hogy természetesen ne szemetelj. Rengeteg kuka van már a városban mindenhol, így bátran használd azokat. Ha esetleg mégsem lenne egy a közelben, akkor tedd el a táskádba, és a következőnél ki tudod dobni. 

Hirdetések

Ajándékot keresel?

A PhoneBazis évről évre igyekszik fejlődni, és ennek bizonyítéka lehet számodra, hogy újabb környezetbarát telefontokokkal bővítettük a kínálatunkat. A Pangea Case megerősített sarkú telefontokjai kiváló lehetőséget nyújtanak a telefonod védelmére, valamint komposztálás során teljesen lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet.

2021-es célunk továbbá, hogy új, mintákkal ellátott komposztálható telefontokokat kínáljunk nektek. Sok megkeresés érkezik hozzánk mintás telefontokokról és így szeretnénk eleget tenni kéréseteknek. Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan írj számunka az info@phonebazis.hu-ra, és igyekszünk a leghamarabb válaszolni rá.

pangea cases csomagolás
Komposztálható telefontok
Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?