You are currently viewing Ilyen volt 2020

Ilyen volt 2020

Hirdetések
visszatekintés

Milyen volt a 2020-as év a PhoneBazis szemszögéből?

Az év első időszaka...

A tavalyi esztendő tanulságok, tapasztalatszerzés, fejlődés és fejlesztések éve volt a webáruház életét tekintve. A korona vírus járvány megjelenése mindenki számára félelmet, és fejtörést hozott. Számunkra is itt volt egy nehezebb időszak amelyen, át kellett lendülni, az első hónapokat tekintve kicsit olyan volt, mint ha hullámvasúton ültünk volna, de aztán minden erőnket beáldozva sikerült átlendülni a keményebb időszakon. 

Megtörtént az első új termék bevezetése a webáruház indulása óta, ezek voltak a Zero Waste környezet kímélő telefontokok, amelyekkel azon vásárlóinknak szerettünk volna kedvezni, akik számára fontos a környezetvédelem. Ezek a termékek komposztálásra alkalmas környezetben 100%-ig lebomlanak.

Hirdetések
komposztálható telefontok

A tavasz utolsó hónapjában saját márkás kameravédős tokkal sikerült bővítenünk a termék palettát. Ezek a telefontokok, nem csak készüléket védik az ütésektől és külső szennyeződésektől, hanem a készülék kameráját is, a tokon található kis reteszt csak el kell húzni ha fotózni szeretnénk. 

Hirdetések
TPU kameravédő telefontok

A nyár nagy durranása.

A nyáron sem volt, megállás tovább folytak az ötletelések és dolgoztunk a következő nagy durranáson. Ez ismételten egy PhoneBazis márkás telefontok volt, amely megóvja környezetünket a szennyeződésektől. Az eladott termékek nagy sikert arattak a vásárlóink körében. Pozitív visszajelzések érkeztek, mert amellett, hogy komposztálható termék kiválóan védi a készüléket az külső sérülésektől.

Környezetbarát telefontok Iphone

Egy éves lett a phoneBazis

Elérkezett a szeptember a PhoneBazis webáruház első születésnapja, ennek örömére megajándékoztuk vásárlóinkat egy környezetkímélő páros fogkefe csomaggal, amelyet minden rendelés mellé küldtünk. Az egy éves születésnapot sikerült méltó módon megünnepelni, mivel elég sok rendelés futott be a szeptemberben, így elégedett hónapot tudtunk magunk mögött.

visszatekintés

Black Friday és a Karácsonyi készülődés

A születésnapi kampányukat követően gőzerővel megkezdtük a készülődést a novemberi Black Friday-re, ahol a vártnál nagyobb sikereket tudtunk magunkénak 2020-as esztendőben. A nagy örömünket kicsit megtörte, hogy a szállítópartnerünknél is megemelkedtek a csomag darabszámok, így lassabban kerültek kiszállításra a termékek. Tanulva az esetből a karácsonyra már tartalék tervvel rendelkeztünk, ezért egy újabb szállítópartnert vontuk be, hogy felgyorsítsuk a folyamatokat és a termékek időben oda érjenek a karácsonyfa alá. Az ünnepek alatt kicsit megpihentünk, hogy újult erővel tudjunk neki vágni a 2021-es évnek, bízva abban, hogy az új időszak már kicsit szabad és korlátozásoktól mentes lesz.

Beköszöntött az új Esztendő

Gyorsan elrepült az ünnepi időszak és beköszöntött az újév, amely számunkra nagyon pozitívan indult. Elkezdtük tervezni az újításokat, elindultak az új Marble mintás telefontokok és már gőzerővel dolgozunk a következő hónapok kampányain. 

márványmintás telefontokok

Valentin nap alkalmából minden 6000 Ft feletti vásárlás esetén 2000 Ft kedvezményt biztosítunk. Ha nálunk vásárolsz minimum 6000 Ft értékben, akkor használd a “Valentin” kuponkódot és máris biztosítjuk számodra a 2000 Ft kedvezményt.

Valentin nap

Köszönjük, mindenkinek aki a tavalyi évben bizalmat szavazott számunkra és rendelt tőlünk. A 2021 évben is várjuk az új és vissza térő vásárlókat. Óriási lendülettel és kitartással vágtunk bele az új esztendőbe.

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.

Vélemény, hozzászólás?