You are currently viewing Milyen telefontokot válasszak?

Milyen telefontokot válasszak?

Hirdetések

 

“Milyen telefontokot válasszak magamnak?”

Általában ez a kérdés nagyon egyszerűnek tűnhet, de amikor odaérünk a vásárláshoz, akkor rendszerint a kínálat miatt nagyon nehezen tudjuk kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb.

Milyen telefontokot válasszak

Milyen kérdések jönnek szembe velünk ilyenkor?

Hirdetések
  • Melyik illik hozzám leginkább?
  • Mennyire tartós?
  • Valóban megvédi a telefont?
  • Mennyire tisztítható?

Nyilván ez a kérdéseknek csak a töredéke, ami ilyenkor az eszünkbe jut. De mégis akkor hogyan induljunk neki a vásárlásnak? Milyen telefontokot válasszak?

Hirdetések

A három alap tényező, amiből el tudunk indulni: funkcionalitás, esztétikai megjelenés, illetve manapság már egyre divatosabbak a környezetben lebomló telefontokok.

Ütésálló telefontok

Funkcionalitás

Ha aktív életvitelt folytatsz a telefonoddal, akkor a következő tényezőkre kell odafigyelnünk: biztonság, védelem, ütésállóság, vízállóság stb. Nem kifejezetten a külső megjelenésen van a hangsúly. Fontos ez esetben kitalálni, hogy a telefont milyen környezetben fogjuk használni, mennyire van szükségünk akár extrém védelemre. Túrázás, úszás, kirándulás, erős fizikai munka, vagy bármilyen speciális helyzet, mert így tudjuk belőni, hogy nagyjából milyen erősségű telefontokra van szükségünk.

Gyémánt mintás telefontok

Esztétikai megjelenés

Egy telefontok megjelenése, színe, teljesen egyén függő. Valakinek az élénk, csillogó, impozáns színek tetszenek, amíg másoknak a letisztult visszafogottabb. Választhatunk még vicces figurákat is a hátlapra, vagy akár a saját fényképeinkből is készíttethetünk telefontokot. A képzeletnek nincs határa.

Komposztálható telefontok

Környezettudatosság

Manapság egyre divatosabbá válik a környezetvédelem és léteznek már a PhoneBazis kínálatában is olyan telefontokok, amelyek a környezetben 100%-ban lebomlanak. Ezek között is megtalálhatóak az élénkebb, illetve visszafogottabb színek.

Ha kitaláltuk mire is kell a tok, mire fogjuk használni, akkor már csak az anyagára kell odafigyelnünk.

Legtöbb esetben az alap szilikon típusú telefontokokkal találkozhatunk. Talán ezek a telefontokok az egyik legkedveltebbek a mobil kiegészítők piacán. Az áruk is a megfizethető kategóriába tartoznak. Áruházunkban ezen felül kiváló minőségű TPU telefontokok kaphatóak, amelyek sokkal strapabíróbbak, rugalmasabbak és nagy terhelhetőségűek. Ezáltal pedig a szavatosságuk is sokkal hosszabb.

Továbbá: Kellemes tapintású, csúszásmentes fogású, ujjlenyomatmentes, ultra könnyű, tartós, rugalmas, kopásálló, hőálló, könnyen felhelyezhető a készülékre, tökéletesen és szorosan idomul a telefon formájához és nem utolsó sorban az üvegfóliákkal is kompatibilis.

Ha szeretnél új vezeték nélküli fülhallgatót vásárolni, olvasd el ezt a cikket a külföldön jelenleg legnépszerűbb készülékekről.

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.