You are currently viewing Hogyan “hozd formába a telefonod” 3 lépésben?
Hogyan "hozd formába a telefonod" 3 lépésben?

Hogyan “hozd formába a telefonod” 3 lépésben?

Hirdetések

Tartalomjegyzék

Hogyan "hozd formába a telefonod"?

hozd formaba a telefonod

Általánosságban elmondható, hogy az emberek többsége kevés figyelmet szentel annak, hogy a telefonjuk megőrizze gyári állapotát. Nagyon hamar bekövetkezik a baj, amikor az újdonsült telefont elejtjük, majd betörik a kijelző. Ettől mégnagyobb baj, hogy az eszközünket nem tisztítjuk meg elég gyakran. Pedig nem is olyan nehéz folyamat ez. Mindössze egy nedves kéztörlőre van szükségünk, hogy eltávolítsuk a baktériumokat a kijelzőről, illetve a telefon többi részéről.

Hirdetések

Gyorsítsuk fel!

Nincs is idegesítőbb annál, amikor lassú a telefonunk, ráadásul már fényképezni sem tudunk, mert NINCS HELY!! Őrjítő tud lenni! Főleg, amikor valami fontosat szeretnél fényképezni. Biztos te is jártál már így, amikor nyaralni mentél, és csak a fényképezés pillanatában eszméltél rá, hogy betelt a telefonod merevlemeze. 

Hirdetések

Nos, ne hagy ezt az utolsó pillanatra! Érdemes gyakran lementeni a képeket, videókat, zenéket a telefonodról a számítógépre. Használhatsz egyszerű szoftvereket is, amikkel gyorsan megoldható ez a dolog. 

Ha fényképekről és videókról van szó, akkor pedig van egy jó tippünk! Google Fotók. Nincs másra szükséged, csak egy gmailes e-mail címre, majd a Google Fotók applikációra a telefonodon. Majd engedélyezd a Google Fotóknak a hozzáférést a képekhez, és így wi-fis kapcsolaton keresztül feltölthetjük a képeinket.

De ne feledkezzünk meg, a már nem használt app-okról sem. Ezek is feleslegesen terhelik le a telefon gyorsaságát.

Google-Photos

Kiegészítők?

Milyen telefontokot érdemes vennem? Mindenki más környezetben használja a telefonját, de ugyanolyan fontosságú lenne mindenki számára, hogy megvédje a készülékét. A Phonebazis csapata különböző telefontokokat használ a telefonjuk védelmére. Lehet az egy egyszerű bőr flip-tok, vagy egy ütésálló telefontok. 

Számunkra egyaránt fontos a tapintása, markolása egy telefontoknak. Minél kényelmesebb fogni, annál biztonságosabb, hogy nem csúszik ki a kezünkből. Bár véletlenek mindig lehetnek. Ismerjük magunkat?! Te milyen gyakran ejted le, vagy csúszik ki a telefon a kezedből? Ha gyakran, akkor ideje beszerezned egy olyan tokot, ami bírja a gyűrődést. 

Nézz szét a kínálatunkban, hátha találsz egy olyan tokot, ami hozzád illik.

Hirdetések

Nagy Béla

Kezdő szövegíró, és marketinges aki imádja a technológia világát. Kedvencei közé tartoznak az okostelefonok, és a számítógépek. De bármilyen Bluetooth-os kütyüvel eljátszik szabadidejében.