14 NAPOS ELÁLLÁS

14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSRÓL

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. 
A vásárlónak az Elállási/Felmondási nyilatkozatát telefonon: +36-30-393-7861 vagy postai úton: Nyitray Norber Egyéni Vállalkozó, 4533 Sényő Szabadság utca 25,  vagy e-mail címen:  info@phonebazis.hu vagy phonebazis@gmail.com van lehetősége érvényesíteni.

Termék visszaküldési segédlet

1, Kérjük töltsd le és nyomtasd ki az elállási nyilatkozatot.

2. Gondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt.

3. Helyezd el a kitöltött nyilatkozatot a csomagon belül.

4. Add át a lezárt csomagot az általad, vagy a nálunk rendelt futárnak.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:

Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza;

Valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben.

Az elállási jog gyakorlása az Elállási/Felmondási nyilatkozat kíséretében futárszolgálat vagy Posta szolgálat igénybevételével a 4533 Sényő Szabadság utca 25  címre történő visszajuttatással lehetséges. További egyeztetéshez és bármilyen kérdéssel kapcsolatban az alábbi telefonszámon lehet érdeklőni:  +36-30-393-7861

Az elállási nyilatkozatot az alábbi gomb segítségével lehet letölteni: